PL EN DE

Diamenty QAFP

7 marca 2014r. w Pałacu Prymasowskim w Warszawie z okazji dnia kobiet odbyło się spotkanie zorganizowane przez UPEMI ( Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego ).

Przedsięwzięcie było częścią kampanii „QAFP na obcasach”, w ramach której przyznano osobom, które w sposób szczególny wspierały dążenia UPEMI w dbałości o najwyższe standardy żywności oraz od początku angażowały się w rozwój Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP, Diamenty QAFP. Organizatorzy argumentują, że Diamenty QAFP to przede wszystkim ludzie, którzy ten system tworzą, rozwijają i wspierają. Pierwszą historyczną statuetkę za zaangażowanie w promocję Systemu QAFP oraz wyjątkową dbałość o najwyższe standardy produktów otrzymała Pani Grażyna Prokopiuk – Prezes Zarządu Zakładów Mięsnych „Łmeat–Łuków” S.A. Jest to bardzo cenna nagroda, stanowiąca uhonorowanie linii obranej przez naszą firmę – produkcji wysokiej jakości produktów spożywczych.

Zobacz również

Polityka Środowiskowa

Zakłady Mięsne ŁUKÓW Spółka Akcyjna w Łukowie zobowiązuje się przestrzegać zasad ochrony środowiska w prowadzonej przez siebie działalności.

Więcej

Nowa marka w portfolio Łukowa

W portfolio Łukowa pojawiła się nowa, lokalna marka – Śmiłowo. Marka Śmiłowo to kolekcja wędlin powstałych na bazie wielkopolskich receptur. Tradycja, doświadczenie i znajomość lokalnych smaków jest sekretem najwyższej jakości wyrobów.

Więcej

Pasztet mazowiecki ponownie otrzymał maksymalne noty

Pasztet mazowiecki został niedawno powtórnie nagrodzony przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Pasztet otrzymał od jury maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny, dlatego wyróżniono go certyfikatem jakości i tytułem TOP PRODUKT.

Więcej