PL EN DE

HoReCa

Od blisko pól wieku gościmy na stołach konsumentów. W ciągu tego czasu zdobyliśmy uznanie dzięki produktom najwyższej jakości. Osiągamy to poprzez połączenie nowoczesnej technologii, rygorystycznego systemu kontroli oraz współpracy z rodzimymi hodowcami z zielonych terenów Polski. Dzięki temu nasze produkty są smaczne oraz zdrowe.

Jesteśmy skoncentrowani na potrzebach naszych odbiorców. Dokładamy wszelkich starań, aby zaoferować profesjonalne produkty zaprojektowane na miarę oczekiwań restauracji, hoteli i cateringu. Dbamy, aby nasi klienci byli zadowoleni z jakości produktów oraz serwisu oferowanego przez naszą firmę.

Kierownik Działu Sprzedaży HoReCa

Irena Skorupska

Telefon: +48 667 984 704

E-mail: iskorupska@zmlukow.pl

Oferta HoReCa

Wołowina z Łukowa to przede wszystkim najwyższej jakości surowiec. W parze z wysoką jakością idzie również smak – łukowska wołowina jest niezwykle soczysta, wyjątkowo krucha i bardzo aromatyczna.

UWAGA!
Wołowina uwielbia chłód! Podczas zakupów zwrócić uwagę na warunki w jakich przechowywane jest mięso w lodówce, odpowiednia temperatura przechowywania wołowiny to od 0°C do 4°C. Mięso włóż do koszyka tuż przed podejściem do kasy, by zminimalizować czas poza lodówką. Wymagane jest, by transport wołowiny do domu odbywał się w warunkach chłodniczych. Przerwanie łańcucha chłodniczego skraca termin przydatności do spożycia. Po przyjściu do domu włóż mięso do lodówki tak szybko jak to możliwe, umieszczając je na najniższej półce w lodówce, gdyż tam jest najchłodniej.

STEKI WOŁOWE

  • steki Porterhouse
  • steki T-bone
  • steki Tenderloin
  • steki Kansas
  • steki New York
  • steki Top Sirloin

Oferta skierowana do odbiorców poszukujących wieprzowiny najwyższej jakości. Elementy wieprzowe dedykowane gastronomii charakteryzują się znakomitą mięsnością oraz staranną obróbką. Asortymenty dostępne w wersji zarówno świeżej jak i mrożonej.

Wędliny w ofercie HoReCa to produkty najwyżej jakości, a większość receptur, według których są produkowane oparta jest na dawnych restrykcyjnych normach.

KATALOGI PRODUKTÓW