PL EN DE

Wołowina wolno gotowana- nowość w ofercie Łukowa

Marka Łuków poszerza swoją ofertę mięs wolno gotowanych. Tym razem proponujemy wołowinę aż w pięciu pysznych odsłonach – Żeberka wołowe, Ossobuco w aromatycznym sosie, Gulasz wołowy, Sztuka mięsa oraz Wołowina do szarpania. Nowe produkty zaprojektowano tak, by maksymalnie ułatwić życie konsumentowi i zaoszczędzić czas spędzony w kuchni – kawałki wołowiny zostały zatopione w pysznym sosie i poddane procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze, w efekcie czego mięso wołowe uzyskało niezwykłą miękkość i wyborny smak.

Żeberka wołowe wolno gotowane

Żeberka wołowe wolno gotowane to wyselekcjonowane mięso wołowe z kością w otoczce aromatycznego sosu. Żeberka wołowe zostały poddane procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stały się miękkie, rozpływające się w ustach i zachowały cenne wartości odżywcze. By móc się cieszyć szybkim, ale zarazem smacznym i sycącym posiłkiem dla całej rodziny wystarczy podgrzać Żeberka wołowe wolno gotowane wraz z sosem w piekarniku, mikrofalówce lub w gorącej wodzie i podać z ulubionymi dodatkami.

Ossobuco w aromatycznym sosie wolno gotowane

Ossobuco w aromatycznym sosie do wyjątkowe, ekskluzywne danie wolno gotowane i wyśmienita propozycja na wyborny obiad dla całej rodziny. Wyselekcjonowana i znakomicie doprawiona goleń wołowa z kością została pokrojona w plastry i poddana procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stała się miękka, rozpływająca się w ustach i zachowała cenne wartości odżywcze. Dzięki wstępnemu przygotowaniu wołowiny w taki sposób wystarczy tylko podgrzać mięso wraz z aromatycznym sosem w gorącej wodzie, piekarniku czy mikrofali i można cieszyć się wyśmienitym smakiem Ossobuco jak z najlepszej restauracji.

Gulasz wołowy wolno gotowany

Gulasz wołowy wolno gotowany to wyśmienita propozycja na sycący obiad dla całej rodziny. Kawałki wołowiny zostały zatopione w pysznym sosie i poddane procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stały się miękkie, rozpływające się w ustach i zachowały cenne wartości odżywcze. By zaserwować danie z Gulaszem wołowym wolno gotowanym w roli głównej wystarczy podgrzać zawartość kartonika w piekarniku, mikrofalówce lub w gorącej wodzie, przygotować ulubione dodatki – ziemniaki, ryż, kaszę czy warzywa i po chwili cieszyć się sycącym posiłkiem dla całej rodziny.

Sztuka mięsa wołowego wolno gotowana

Sztuka mięsa wołowego to delikatne i kruche mięso, długo gotowane w wybornym sosie z dodatkiem aromatycznych przypraw. Wyselekcjonowany kawałek wartościowej wołowiny został poddany procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stał się delikatny, rozpływający się w ustach i zachował cenne wartości odżywcze. By cieszyć się wyśmienitym smakiem wolno gotowanej Sztuki mięsa wołowego wystarczy podgrzać zawartość kartonika w piekarniku, mikrofalówce lub w gorącej wodzie i podać ze skomponowanymi według uznania dodatkami.

Wołowina do szarpania wolno gotowana

Wołowina do szarpania to najwyższej jakości mięso wołowe otulone aromatycznym sosem. Szarpaną wołowinę można jeść na wiele sposobów – może być elementem klasycznego dania obiadowego, a także jako dodatek do burgera, tortilli czy burrito. Wołowinę przed podaniem należy poszarpać rozdzielając jej włókna za pomocą widelca. Wyselekcjonowany element wołowy został zatopiony w pysznym sosie i poddany procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stał się miękkie, rozpływający się w ustach i zachował cenne wartości odżywcze. Dzięki wstępnemu przygotowaniu wołowiny w taki sposób wystarczy tylko podgrzać mięso wraz z aromatycznym sosem w gorącej wodzie, piekarniku czy mikrofali i można cieszyć się jego wspaniałym i delikatnym smakiem.

W ofercie Łukowa znajdują się już produkty wolno gotowane, które cieszą się popularnością wśród konsumentów, więcej pod linkiem:
https://www.zmlukow.pl/nowa-seria-mies-wieprzowych-wolno-gotowanych-w-ofercie-marki-lukow/

Zobacz również

Pastrami premium

Nasze Pastrami Premium na I miejscu!

Z radością informujemy, że nasz produkt Pastrami Premium, zdobył 1 miejsce w konkursie „TO MI SMAKUJE! EKSPERCI REKOMENDUJĄ”, zorganizowanym podczas konferencji Meating2025 przez wydawnictwo Rzeźnik Polski. Produkt został wyróżniony w kategorii „Mój Hit”, uzyskując najwyższe noty od Kapituły konkursowej. To dla nas wyjątkowe wyróżnienie oraz potwierdzenie, że wysoka jakość, intensywny smak i staranność w procesie produkcji naszych wyrobów znajdują uznanie […]

Więcej

Grelowisko

ZM Łuków na Grelowisku 2025 – dziękujemy, że byliście z nami!

Sezon grillowy rozpoczęty z prawdziwym przytupem! W miniony weekend mieliśmy ogromną przyjemność uczestniczyć w Grelowisku 2025 – wyjątkowym święcie smaku, aromatu i dobrej atmosfery. Nasze stoisko przyciągało miłośników grillowania już od pierwszych chwil wydarzenia. Serwowaliśmy gorące, świeżo przyrządzone przysmaki z linii Łukowskie na grilla, w tym przepyszne steki wołowe, burgery, aromatyczne kiełbasy, soczyste karkówki i […]

Więcej

tatar

Tatar wołowy 200 g z wyróżnieniem w konkursie Złoty Paragon 2025!

Z satysfakcją informujemy, że nasz Tatar wołowy 200 g został wyróżniony w kategorii „Wędliny – Przekąski” w prestiżowym konkursie Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich 2025. To szczególne uznanie, ponieważ nagroda przyznawana jest przez praktyków handlu – osoby, które na co dzień podejmują decyzje zakupowe i najlepiej znają preferencje konsumentów. Tatar wołowy od Zakładów Mięsnych […]

Więcej