PL EN DE

Nowa seria mięs wieprzowych wolno gotowanych w ofercie marki ŁUKÓW

W oparciu o oczekiwania i potrzeby klientów, którzy są coraz bardziej zabiegani i chcą zminimalizować czas spędzony na wypełnianiu obowiązków domowych (m.in. na gotowaniu) proponujemy produkty wolno gotowane:

●  Żeberka z warzywami
●  Golonkę klasyczną
●  Golonkę z żurawiną

By zaoszczędzić cenny czas przygotowujemy mięs tak, by w domu wrzucić je tylko do piekarnika lub gorącej wody i w 30 min. mieć gotowy posiłek dla całej rodziny. Wystarczy dodać ulubione dodatki jak ziemniaki, ryż, kaszę czy surówkę.

Wyselekcjonowane golonki i żeberka otulamy aromatycznym sosem i w specjalnym worku gotujemy je od 8 do 10 godzin w niskiej temperaturze 85°C, dzięki czemu stają się one miękkie, rozpływające się w ustach i zachowują cenne wartości odżywcze.

Produkty dostępne są w sieci sklepów własnych oraz w wybranych sieciach handlowych.

 

Zobacz również

Zakłady Mięsne Łuków S.A. na Dniach z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach

W miniony weekend mieliśmy przyjemność uczestniczyć w Dniach z Doradztwem Rolniczym, które odbyły się w Siedlcach. Stoisko Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. cieszyło się ogromnym zainteresowaniem, a obecność na tym wydarzeniu pozwoliła nam na bezpośrednie spotkanie z rolnikami, producentami oraz innymi interesariuszami z branży. Nasze stoisko było nie tylko miejscem prezentacji, ale także punktem doradczym. Nasi […]

Więcej

Prezentacja oferty ŁUKÓW w firmie Specjał

W dniu 9 września 2024 r. mieliśmy przyjemność szczegółowo zaprezentować naszą firmę podczas szkolenia zorganizowanego dla kierowników sklepów własnych firmy Specjał. Spotkanie miało na celu poznanie naszej szerokiej gamy produktów oraz umożliwienie ich degustowania. Podczas wydarzenia, nasz zespół przedstawił kompleksową ofertę firmy Łuków obejmującą mięsa świeże, wędliny oraz konserwy. Ważnym punktem prezentacji była degustacja naszych […]

Więcej

Konkurs DO PRACY ROWEREM – rozstrzygnięty!

Rozstrzygnęliśmy konkurs skierowany do pracowników Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A., w ramach którego uczestnicy mieli wykonać pracę plastyczną lub techniczną dowolną techniką z wykorzystaniem materiałów przeznaczonych do recyklingu nawiązującą do profilu działalności Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. Jury w składzie Agata Klamka (Dyrektor Finansowy i Członek Zarządu), Jarosław Malczewski (Zastępca Dyrektora Handlowego i Członek Zarządu) oraz Michał […]

Więcej