PL EN DE

Konserwy

Konserwy marki Łuków od lat cieszą się uznaniem smakoszy z Polski i całego świata. Oferowane są zarówno w formie puszek, jak i słoików, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.

Ich doskonała receptura, wysoka mięsność i wspaniały smak sprawiają, że konserwy z Łukowa od kilkudziesięciu lat wzbogacają domowe dania jak i posiłki spożywane w plenerze. Fundamentem naszej oferty są wysoko mięsne konserwy z linii ekstra, takie jak Luncheon meat, Gulasz angielski czy Konserwa tyrolska, ale także konserwy z linii premium, które charakteryzują się ponadprzeciętną mięsnością (96% wyselekcjonowanego mięsa w kawałkach, zatopionego w aromatycznej galaretce). Produkty spełnią wymagania najbardziej wymagających klientów, którzy szukają wysmakowanej przyjemności, wysokiej jakości i unikalnego smaku.

Produktem, który od lat plasuje się w czołówce najlepiej sprzedawanych konserw, to wytwarzany od kilkudziesięciu lat, Pasztet mazowiecki z Łukowa. Wyrób cieszy się ogromną popularnością i zaufaniem wśród licznych klientów. Poza tym szerokie uznanie znajdują też tradycyjne kiełbasy zamknięte w słoiku, takie jak Kiełbasa zwyczajna czy Konserwa tłuszczowo-mięsna.

W ostatnim czasie ofertę wzbogaciły propozycje łączące mięso z warzywami – z cukinią i ogórkiem, a także Kiełbasy – śląska, podwawelska, krakowska czy żywiecka. Linia konserw Łukowskie Smaki to cztery mięsne wariacje i jeden smalec wzbogacony boczkiem i cebulką. Produkty te przypomną Ci smak tradycyjnych, domowych wyrobów.


Luncheon meat ekstra 180g ŁUKÓW

Luncheon meat ekstra 180g ŁUKÓW

Szynka Premium ŁUKÓW

Szynka Premium ŁUKÓW

Boczek Premium ŁUKÓW

Boczek Premium ŁUKÓW

Karczek Premium ŁUKÓW

Karczek Premium ŁUKÓW

Łopatka Premium ŁUKÓW

Łopatka Premium ŁUKÓW

Schab Premium ŁUKÓW

Schab Premium ŁUKÓW

Golonka łukowska ekstra 850g QAFP ŁUKÓW

Golonka łukowska ekstra 850g QAFP ŁUKÓW

Gulasz angielski ekstra 300g QAFP ŁUKÓW

Gulasz angielski ekstra 300g QAFP ŁUKÓW

Konserwa turystyczna ekstra 300g QAFP ŁUKÓW

Konserwa turystyczna ekstra 300g QAFP ŁUKÓW