Konserwy marki Łuków od lat cieszą się uznaniem smakoszy z Polski i całego świata. Oferowane są zarówno w formie puszek, jak i słoików, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie.
Ich doskonała receptura, wysoka mięsność i wspaniały smak sprawiają, że konserwy z Łukowa od kilkudziesięciu lat wzbogacają domowe dania jak i posiłki spożywane w plenerze. Fundamentem naszej oferty są wysoko mięsne konserwy z linii ekstra, takie jak Luncheon meat, Gulasz angielski czy Konserwa tyrolska, ale także konserwy z linii premium, które charakteryzują się ponadprzeciętną mięsnością (96% wyselekcjonowanego mięsa w kawałkach, zatopionego w aromatycznej galaretce). Produkty spełnią wymagania najbardziej wymagających klientów, którzy szukają wysmakowanej przyjemności, wysokiej jakości i unikalnego smaku.
Produktem, który od lat plasuje się w czołówce najlepiej sprzedawanych konserw, to wytwarzany od kilkudziesięciu lat, Pasztet mazowiecki z Łukowa. Wyrób cieszy się ogromną popularnością i zaufaniem wśród licznych klientów. Poza tym szerokie uznanie znajdują też tradycyjne kiełbasy zamknięte w słoiku, takie jak Kiełbasa zwyczajna czy Konserwa tłuszczowo-mięsna.
W ostatnim czasie ofertę wzbogaciły propozycje łączące mięso z warzywami – z cukinią i ogórkiem, a także Kiełbasy – śląska, podwawelska, krakowska czy żywiecka. Linia konserw Łukowskie Smaki to cztery mięsne wariacje i jeden smalec wzbogacony boczkiem i cebulką. Produkty te przypomną Ci smak tradycyjnych, domowych wyrobów.