ZAKŁADY MIĘSNE „ŁMEAT – ŁUKÓW” S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zapraszają do wzięcia udziału w zapytaniu ofertowym mającym za zadanie wyłonić podmiot, który opracuje koncepcję kreatywną oraz zrealizuje kampanię informacyjno – promocyjną dotyczącą wędlin (kiełbasa podwawelska, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha) wytworzonych w systemie QAFP skierowaną na rynek Polski i Irlandii Północnej. Budżet programu wynosi 2 435 573,54 PLN netto (słownie: dwa miliony czterysta trzydzieści pięć tysięcy pięćset siedemdziesiąt trzy złote i pięćdziesiąt cztery grosze).
Zapytanie ofertowe prowadzone jest na podstawie przepisów:
oraz ustawy Kodeks cywilny z dnia 23 kwietnia 1964 r. (Dz.U. z 2014 r. poz. 121) art. 701 – 705 lub z zachowaniem konkurencyjnego trybu wyboru wykonawców.
Operacja realizowana będzie w ramach mechanizmu Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych”, poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym”.
Zapytanie ofertowe zgodne z wymaganiami Rozporządzenia wskazanego powyżej w pkt 4 znajduje się na stronie internetowej: www.zmlukow.pl
Miejsce składania ofert:
ZAKŁADY MIĘSNE „ŁMEAT – ŁUKÓW” S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków
Ostateczny termin składania ofert upływa w dniu 6 kwietnia 2017 roku o godz. 10.00.
W przypadku pytań należy się kontaktować z Moniką Gątarz drogą mailową na e-mail: mgatarz@21.zmlukow.pl.
Niniejsze zaproszenie opublikowano w dniu 16 marca 2017 r.
Dokumenty do pobrania:
W dniach 10-11 czerwca 2022 serdecznie zapraszamy na degustację produktów grillowych pod marketem Kaufland w Piasecznie przy ulicy Okulickiego 10. Będą mogli Państwo zasmakować specjałów na gorąco, jak również nabyć wędliny oraz mięso w naszym stoisku mieszczącym się wewnątrz marketu. Serdecznie zapraszamy!
19 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu dla branży mięsnej – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2022. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyły aż 3 produkty z Łukowa […]
Loża Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” dokonując ocen wędlin wołowych z portfolio marki Łuków – Pastrami premium i Rostbefu luksusowego – przyznała im najwyższe noty w kategoriach smaku, wyglądu oraz stosunku jakości do ceny. Tak wysoka ocena tytuł sprawiła, że produkty te zyskały również tytułu TOP PRODUKTU. To zaszczytne miano otrzymują tylko i wyłącznie […]