PL EN DE

ZAPROSZENIE DO SKŁADANIA OFERT NA OPRACOWANIE KONCEPCJI KREATYWNEJ ORAZ REALIZACJĘ KAMPANII INFORMACYJNO PROMOCYJNEJ DOTYCZĄCEJ WĘDLIN WYTWORZONYCH W SYSTEMIE QAFP

ZAKŁADY MIĘSNE „ŁMEAT – ŁUKÓW” S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków zapraszają do wzięcia udziału w zapytaniu ofertowym mającym za zadanie wyłonić podmiot, który opracuje koncepcję kreatywną oraz zrealizuje kampanię informacyjno – promocyjną dotyczącą wędlin (kiełbasa podwawelska, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha) wytworzonych w systemie QAFP skierowaną na rynek Polski i Irlandii Północnej. Budżet programu wynosi 2 435 573,54 PLN netto (słownie: dwa miliony czterysta trzydzieści pięć tysięcy pięćset siedemdziesiąt trzy złote i pięćdziesiąt cztery grosze).


Zapytanie ofertowe prowadzone jest na podstawie przepisów:

  1. Rozporządzenie delegowane Komisji (UE) nr 807/2014 z dnia 11 marca 2014 r. uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1305/2013 w sprawie wsparcia rozwoju obszarów wiejskich przez Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich (EFRROW) i wprowadzające przepisy przejściowe;
  2. Ustawę z dnia 20 lutego 2015 r. o wspieraniu rozwoju obszarów wiejskich z udziałem środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020 (Dz. U. poz. 349 i 1888, z 2016 r. poz. 337 i 1579 oraz z 2017 r. poz. 5 i 60);
  3. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 7 lipca 2016 r. w sprawie szczegółowych warunków i trybu przyznawania oraz wypłaty pomocy finansowej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020;
  4. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 13 stycznia 2017 r. w sprawie szczegółowych warunków i trybu konkurencyjnego wyboru wykonawców zadań ujętych w zestawieniu rzeczowo-finansowym operacji i warunków dokonywania zmniejszeń kwot pomocy oraz pomocy technicznej (Dz.U. poz. 106)

oraz ustawy Kodeks cywilny z dnia 23 kwietnia 1964 r. (Dz.U. z 2014 r. poz. 121) art. 701 – 705 lub z zachowaniem konkurencyjnego trybu wyboru wykonawców.

Operacja realizowana będzie w ramach mechanizmu Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020, działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych”, poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym”.

Zapytanie ofertowe zgodne z wymaganiami Rozporządzenia wskazanego powyżej w pkt 4 znajduje się na stronie internetowej: www.zmlukow.pl

Miejsce składania ofert:
ZAKŁADY MIĘSNE „ŁMEAT – ŁUKÓW” S.A., ul. Przemysłowa 15, 21-400 Łuków

Ostateczny termin składania ofert upływa w dniu 6 kwietnia 2017 roku o godz. 10.00.

W przypadku pytań należy się kontaktować z Moniką Gątarz drogą mailową na e-mail: mgatarz@21.zmlukow.pl.

Niniejsze zaproszenie opublikowano w dniu 16 marca 2017 r.

Dokumenty do pobrania:

  1. Zaproszenie do składania ofert_16-03-2017
  2. Zapytanie Ofertowe_16-03-2017
  3. Załacznik nr 1 Założenia planowanej operacji_16-03-2017
  4. Załącznik nr 2 Wzór formularza ofertowego_16-03-2017
  5. Załącznik nr 3 Tabela oceny oferty_16-03-2017

Zobacz również

Świeży karp w dzwonkach w naszych sklepach!

Informujemy, że w sklepach Zakładów Mięsnych Łuków pojawił się nowy, sezonowy produkt – świeży karp w dzwonkach! To doskonała okazja, aby już teraz zacząć myśleć o świątecznych przygotowaniach lub po prostu wzbogacić codzienne menu o zdrową, pełną smaku rybę. Oferowany karp to produkt wysokiej jakości, starannie selekcjonowany, dzięki czemu możecie być pewni jego świeżości i […]

Więcej

Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobywają 3. miejsce w konkursie „Smak Jakości” za Szynkę z tłuszczykiem!

Z dumą informujemy, że Zakłady Mięsne Łuków S.A. zdobyły 3. miejsce w ogólnopolskim konkursie „Smak Jakości” w kategorii „Smak Natury”! Rozstrzygnięcie konkursu nastąpiło podczas Targów Marek Własnych FUTURE PRIVATE LABELS w Kielcach 6 listopada 2024 r. Nasza Szynka z tłuszczykiem, wyróżniająca się doskonałym, tradycyjnym smakiem oraz najwyższą jakością, została doceniona przez ekspertów (przedstawicieli sieci handlowych, […]

Więcej

Szanuję – nie marnuję

Zakłady Mięsne Łuków aktywnie włączyły się w kampanię edukacyjną Banku Żywności „Szanuję, nie marnuję”. Celem inicjatywy jest zwiększenie świadomości na temat problemu marnowania jedzenia oraz promowanie zrównoważonych nawyków konsumpcyjnych. Jako producent żywności, Zakłady Mięsne Łuków chcą zwrócić uwagę na wagę odpowiedzialnego gospodarowania zasobami i propagować ideę niemarnowania żywności. W ramach kampanii firma angażuje się w […]

Więcej