PL EN DE

Zakupy w sklepach firmowych Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. to szansa na zakup naczyń do zapiekania Luminarc SMART CUISINE

W sklepach Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. startuje wyjątkowa promocja!

Zbieraj naklejki za zakupy w sklepach firmowych Zakładów Mięsnych ŁUKÓW a otrzymasz rabat 50 % na produkty marki Luminarc SMART CUISINE.

  1. Od 12 marca 2018 r. do 30 maja 2018 r. rób zakupy w sklepach firmowych Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A.
  2. Za każde wydane 25 zł otrzymasz przy kasie 1 naklejkę.
  3. Naklejki należy umieścić na karcie.
  4. Zbierz 4 naklejki, a kupisz wybrany produkt z marki Luminarc z kolekcjii SMART CUISINE z rabatem 50 %.
  5. Naklejki można zbierać od 12.03.2018 do 30.05.2018.
  6. Uzbierane naklejki wykorzystaj do 30.05.2018 lub do wyczerpania zapasów.

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ:

REGULAMIN AKCJI PROMOCYJNEJ (1)

Załacznik nr 1 Rodzaje produktów promocyjnych

Załacznik nr 2 Wzór katalogu kolekcjonera

Załącznik nr 4 Lista sklepów biorących udział w Akcji promocyjnej

Zobacz również

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, […]

Więcej

Produkty ŁUKÓW wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2023!

24 maja w Teatrze Kamienica podczas Gali Liderów Rynku FMCG i Handlu rozstrzygnięto 13. edycję konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Z dumą informujemy, że produkty marki ŁUKÓW – Szynka w siatce Łukowskie Smaki oraz Pasztet mazowiecki 460 g zostały wyróżnione w następujących kategoriach: Wędliny Premium oraz Pasztety. Złoty Paragon to jedno z najważniejszych wydarzeń polskiej […]

Więcej

Wędliny z Łukowa wyróżnione tytułem Produkty Najwyższej Jakości w przemyśle mięsnym WIOSNA 2023 r.

18 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2023. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyło aż […]

Więcej