PL EN DE

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. laureatem w plebiscycie Setka Kuriera

13 października w Lubelskim Centrum Konferencyjnym w Lublinie odbyła się gala podsumowująca ranking „Setka Kuriera Lubelskiego”, w trakcie której wręczono nagrody dla 100 najlepszych przedsiębiorstw z województwa lubelskiego. Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. zajęły II miejsce w kategorii firm, które uzyskały w 2021 roku przychód od 500 ml do 999 mln zł.

Podczas gali, której organizatorem była redakcja Kuriera Lubelskiego nastąpiło ogłoszenie wyników plebiscytu oraz wręczenie laureatom wyróżnień i dyplomów. Zwycięzców wyselekcjonowano na podstawie danych dot. uzyskanego w 2021 roku przychodu ze sprzedaży towarów, wyrobów i usług przygotowanego we współpracy z Izbą Administracji Skarbowej w Lublinie.

Zobacz również

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, […]

Więcej

Produkty ŁUKÓW wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2023!

24 maja w Teatrze Kamienica podczas Gali Liderów Rynku FMCG i Handlu rozstrzygnięto 13. edycję konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Z dumą informujemy, że produkty marki ŁUKÓW – Szynka w siatce Łukowskie Smaki oraz Pasztet mazowiecki 460 g zostały wyróżnione w następujących kategoriach: Wędliny Premium oraz Pasztety. Złoty Paragon to jedno z najważniejszych wydarzeń polskiej […]

Więcej

Wędliny z Łukowa wyróżnione tytułem Produkty Najwyższej Jakości w przemyśle mięsnym WIOSNA 2023 r.

18 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2023. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyło aż […]

Więcej