PL EN DE

Weź się za wołowinę

Zakłady Mięsne „Łmeat-Łuków” S.A. biorą udział w dużej kampanii promowania wołowiny Polskiego pochodzenia.

My jako producenci, zawsze przywiązywaliśmy dużą uwagę dla jakości produkowanych przez nas wyrobów. Świat szlachetnej wołowiny wychodzi naprzeciw oczekiwaniom klientów którzy lubią delektować się, nie tylko smakiem dobrego steka, ale także innych wołowych produktów. Kampania ma za zadanie zachęcić do „eksperymentów” z wołowiną w kuchni.

Jest to bardzo smaczne oraz przede wszystkim wyjątkowo pożywne mięso. Doceniane nie tylko na zachodzie Europy, ale w zasadzie na całym świecie. Szczególnie istotne staje się zatem prezentowanie walorów wołowiny, jako mięsa bogatego nie tylko w białko, ale także w wiele mikroelementów co przekłada się na jego pożywność. Działania promocyjne odbędą się nie tylko w sklepach firmowych, ale także w restauracjach. Przewidzianych jest wiele wydarzeń i konkursów. Twarzami kampanii będą z kolei znani kucharze – Wojciech Modest Amaro, Dariusz Kuźniak i Adam Chrząstowski.

Zachęcamy do śledzenia profilu: https://www.facebook.com/wezsiezawolowine

Zobacz również

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, […]

Więcej

Produkty ŁUKÓW wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2023!

24 maja w Teatrze Kamienica podczas Gali Liderów Rynku FMCG i Handlu rozstrzygnięto 13. edycję konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Z dumą informujemy, że produkty marki ŁUKÓW – Szynka w siatce Łukowskie Smaki oraz Pasztet mazowiecki 460 g zostały wyróżnione w następujących kategoriach: Wędliny Premium oraz Pasztety. Złoty Paragon to jedno z najważniejszych wydarzeń polskiej […]

Więcej

Wędliny z Łukowa wyróżnione tytułem Produkty Najwyższej Jakości w przemyśle mięsnym WIOSNA 2023 r.

18 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2023. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyło aż […]

Więcej