PL EN DE

Rozstrzygnięcie 3. edycji konkursu „Zaczarowane kanapki” 2016

Z przyjemnością informujemy, że trzecia edycja konkursu Zaczarowane kanapki  została rozstrzygnięta. Jury konkursowe po zapoznaniu się ze wszystkimi nadesłanymi pracami nie lada wyzwanie! Zgłoszeń konkursowych było tak wiele (w konkursie uczestniczą również szkoły!), że jury postanowiło – oprócz wyłonienia trzech laureatów nagrody głównej – wyróżnić kilka zgłoszeń.

Za każdym razem jesteśmy zaskakiwani jaki piękne, smaczne, a co najważniejsze zdrowe kanapki można wykonać z naszych produktów! Propozycje kanapek z każdym rokiem są coraz bardziej kreatywne – niezwykle kolorowe, pomysłowe, z wykorzystaniem coraz większej ilości produktów!

Bardzo dziękujemy wszystkim uczestnikom za udział w konkursie. Ze wszystkimi nagrodzonymi osobami skontaktujemy się w celu przekazania informacji dotyczących odbioru nagród.

Zwycięskie kanapki

nagroda-glowna
Laureaci:
Paulina Grabowska, Aleksandra Filipowska, moniq_93

 

Wyróżnione kanapki

wyroznienia
Laureaci:
Lilianna Misiuda, Sylwia Welikan

Gratulujemy!

Zobacz również

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, […]

Więcej

Produkty ŁUKÓW wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2023!

24 maja w Teatrze Kamienica podczas Gali Liderów Rynku FMCG i Handlu rozstrzygnięto 13. edycję konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Z dumą informujemy, że produkty marki ŁUKÓW – Szynka w siatce Łukowskie Smaki oraz Pasztet mazowiecki 460 g zostały wyróżnione w następujących kategoriach: Wędliny Premium oraz Pasztety. Złoty Paragon to jedno z najważniejszych wydarzeń polskiej […]

Więcej

Wędliny z Łukowa wyróżnione tytułem Produkty Najwyższej Jakości w przemyśle mięsnym WIOSNA 2023 r.

18 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2023. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyło aż […]

Więcej