W dniu 9 września 2024 r. mieliśmy przyjemność szczegółowo zaprezentować naszą firmę podczas szkolenia zorganizowanego dla kierowników sklepów własnych firmy Specjał. Spotkanie miało na celu poznanie naszej szerokiej gamy produktów oraz umożliwienie ich degustowania.
Podczas wydarzenia, nasz zespół przedstawił kompleksową ofertę firmy Łuków obejmującą mięsa świeże, wędliny oraz konserwy. Ważnym punktem prezentacji była degustacja naszych produktów, która umożliwiła uczestnikom bezpośrednie doświadczenie wyjątkowego smaku i jakości. Mieli oni okazję spróbować różnorodnych wędlin, w tym kiełbas, szynek i pasztetu. Po degustacji otrzymaliśmy pozytywne opinie, które potwierdzają wysoką jakość naszych produktów oraz profesjonalizm naszego zespołu.
Z niecierpliwością czekamy na możliwość dalszej współpracy – jesteśmy gotowi dostarczać produkty, które spełnią wszystkie oczekiwania.
W miniony weekend mieliśmy przyjemność być częścią wydarzenia organizowanego przez Muzeum Regionalne w Łukowie w ramach Artystycznej Nocy Muzeów 2025.Zakłady Mięsne Łuków przyczyniły się do organizacji tej wyjątkowej nocy, dzieląc się nie tylko wsparciem, ale i regionalnymi smakami. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym za wspólnie spędzony czas, ciepłe słowa i zainteresowanie. Cieszymy się, że mogliśmy współtworzyć tak […]
Z dumą informujemy, że Prezes Zakładów Mięsnych Łuków – Dariusz Siwek – został uhonorowany prestiżowym tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość. Tytuł został przyznany w ramach ogólnopolskiego plebiscytu Osobowość Roku, którego inicjatorem i organizatorem jest redakcja „Kuriera Lubelskiego”. Wyróżnienie trafia do osób, które w szczególny sposób przyczyniają się do rozwoju lokalnej gospodarki, […]
I. Zamawiający:Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.21-400 Łuków, ul. Przemysłowa 15+48 25 798 24 01www.zmlukow.plKRS 0000052346 II. Przedmiot postępowania kwalifikacyjnego:Przedmiotem postępowania jest świadczenie usług transportu chłodniczego na rzecz Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. w transporcie krajowym, jak i zagranicznym. Usługa powinna obejmować transport mięsa oraz produktów mięsnych w temperaturze kontrolowanej, zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami sanitarnymi. III. Zakres […]