PL EN DE

Nowość – pyszne burgery wołowe

Burgery przygotowane z wysokiej jakości mielonego mięsa wołowego doprawionego solą i pieprzem. Przeznaczone do przyrządzenia na grillu lub patelni. Wyśmienicie smakują z pszenną bułką i ulubionymi dodatkami!

Kształt okrągły, średnica 9,5 cm,
grubość 1,5 cm, waga 100 g/szt.
Burgery pakowane po 2 szt. w tacce.
TPS 12 dni

Czy wiesz, że…

Mielona wołowina na kotlety, burgery, kulki itp. powinna zawierać różne kawałki mięsa, np. łopatkę, karkówkę, skrzydło, łatę, tak aby
uzyskać ok. 20% tłuszczu, który jest najlepszym nośnikiem smaku
i nadaje soczystość.

Zobacz również

Certyfikat Doceń Polskie dla mięs wołowych wolno gotowanych i wędlin wołowych

Wolno gotowane mięsa wołowe – Żeberka, Wołowina do szarpania, Gulasz, Sztuka mięsa oraz Ossobuco w aromatycznym sosie to produkty marki Łuków, które zdobyły najwyższe oceny we wszystkich kategoriach ocenianych przez członków Loży Ekspertów w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Odznaczone już wcześniej tym certyfikatem produkty Rostbef luksusowy oraz Pastrami wołowe zostały ponownie po dwóch […]

Więcej

Turniej o Puchar Prezesa Zarządu Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A.

Na Stadionie Miejskim w Łukowie 23 marca 2024 r. odbył się emocjonujący Turniej o Puchar Prezesa Zarządu Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A., w którym wzięło udział aż 16 zespołów z województwa lubelskiego i mazowieckiego. Cieszymy się, że mamy możliwość wspierania tak świetnych sportowych inicjatyw w naszym mieście. Wszystkim młodym, pełnym sportowej pasji uczestnikom serdecznie gratulujemy! Źródło […]

Więcej

Stawiamy na wołowinę!

Wołowina niejednokrotnie określana jest królową polskich stołów. Uchodzi za jeden z najszlachetniejszych i najzdrowszych gatunków mięsa. Dobrze przygotowana jest wyjątkowo smaczna i niezwykle krucha. Polacy coraz częściej sięgają po to aromatyczne mięso, doceniając jego właściwości odżywcze i walory smakowe. Obecnie w sklepach firmowych Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. trwa promocja wybornego mięsa wołowego – burgery, tatar, […]

Więcej