WOŁOWINA TO NASZA SPECJALNOŚĆ
Mając ogromne doświadczenie w produkcji dobrej jakościowo wołowiny chcemy przekonać Polaków do spożywania większych ilości tego mięsa. Wołowina to samo zdrowie!
Niestety przez niesłuszne przekonanie, że wołowina jest mięsem trudnym i czasochłonnym w przygotowaniu, nie dającym pewności osiągnięcia zamierzonego efektu straciła na popularności. Tymczasem, aby móc się cieszyć wyjątkowym smakiem kruchego, a zarazem soczystego mięsa wołowego nie potrzeba wiele – nie trzeba mieć ponadprzeciętnych umiejętności kucharskich ani specjalistycznych sprzętów. Wystarczy przyswoić kilka informacji, poświęcić chwilę na wybór odpowiedniej sztuki mięsa od zaufanego producenta, wybrać odpowiednie dodatki. Ma w tym pomóc niniejsza publikacja, w której zawarte zostały wszystkie niezbędne informacje dowodzące, że wołowina jest mięsem idealnym na co dzień, łatwym w przygotowaniu oraz niezwykle zdrowym i smacznym.
Kliknij w okładkę, pobierz katalog i przekonaj się jak smaczna jest wołowina.
Smacznego!
Ekspert kulinarny – CARLOS GONZALEZ-TEJERA
Smakosz i gawędziarz. Promotor żywności wysokiej jakości, tradycji kulinarnych poszczególnych krajów i regionów. Najchętniej prowadzi rozmowy przy jedzeniu i o jedzeniu.
Dziennikarz wiele lat współpracujący ze światowymi agencjami prasowymi, mediami z Hiszpanii, Polski i wielu innych europejskich krajów. Autor felietonów do magazynów „Kurier Polski”, „Voyage”, „Kuchnia”, „Hunter”, „Moje gotowanie”. Twórca jednego z pierwszych w kraju telewizyjnych programów kulinarnych – „Między nami smakoszami”, autor programu „Warszawa od kuchni”. Ekspert kulinarny. Organizator i szef konkursów„Złota Chochla” i „Srebrna Patelnia”. Założyciel Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Polskiej Akademii Gastronomicznej.
Zdobywca nagrody imienia Stanisława Wokulskiego przyznanej przez Warszawską Radę Gospodarczą za wybitny wkład w rozwój gastronomii warszawskiej oraz popularyzację sztuki kulinarnej.
W portfolio marki Łuków pojawiły się dwie nowe wyśmienite propozycje kiełbas surowych – Metka ziołowa oraz Metka jalapeño. Nowe produkty stanowią idealną alternatywę dla klasycznych wędlin czy tradycyjnych smarowideł i znakomicie sprawdzą się jako pożywny dodatek na kanapkę.
Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, a także wyraźnym trendom, jakie kształtują się wokół sezonowanej wołowiny, przygotowaliśmy specjalną ofertę dla użytkowników szaf do dojrzewania mięsa.
Przedstawiamy nową serię produktów na grill KULINARNE PODRÓŻE.