PL EN DE

IX Targi Sieci Poziomka

22 sierpnia 2014 roku w Radomiu roku już po raz dziewiąty odbyły się Targi sieci Poziomka, w których – jak co roku – wzięliśmy czynny udział.

Targi sieci Poziomka są świetną okazją do zaprezentowania naszego asortymentu szerokiej grupie Klientów, umożliwiają prowadzenie owocnych rozmów z gośćmi odwiedzającymi nasze stoisko firmowe, pozwalają na wzmocnienie relacji z partnerami biznesowymi. Podczas targów zaprezentowaliśmy szeroka ofertę wędlin oraz konserw. Na stole gościły produkty z serii  Łukowska Spiżarnia, które przybyli Klienci chętnie degustowali, a także specjalnie przygotowany na tę okazję Smalec. Odwiedzający nasze stoisko goście rozmawiali z handlowcami, pytali o nowości produktowe, z ochotą próbowali prezentowane produkty, szczególnie Kotleciki z mięsa wieprzowego i wołowego z serii Łukowska Spiżarnia. Warto zaznaczyć, że w tym roku po raz kolejny otrzymaliśmy wyróżnienie w kategorii najładniejsze stoisko.

Zobacz również

Dwa prestiżowe wyróżnienia dla produktów marki Łuków w konkursie Smak Jakości podczas Targów Marek Własnych FUTURE PRIVATE LABELS w Kielcach.

W dniach 15-16 listopada 2023 roku w Kielcach odbyła się kolejna już edycja Targów Marki Własnej, które stały się miejscem niezwykle istotnym dla rozwoju branży. Podczas tego jedynego wydarzenia w Polsce, które w całości poświęcone jest markom własnym, spotkali się producenci i przedstawiciele sieci handlowych z Polski, Europy oraz Bliskiego Wschodu. Przy okazji wydarzenia został […]

Więcej

Kupuję nie marnuję

Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A. jako właściciel sieci sklepów mięsnych i spożywczych polegają ustawie, na mocy której mają obowiązek przekazywania niesprzedanych, ale dobrych jakościowo artykułów spożywczych organizacjom charytatywnym. W Polsce co roku wyrzucamy ok. 9 mln ton żywności. 18 września 2019 r. weszła w życie Ustawa o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności określająca zasady postępowania z żywnością oraz […]

Więcej

Łukowskie jubileuszowe produkty z certyfikatem Doceń Polskie

Za nami 48. certyfikacja Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.  Atestacja wyrobów spożywczych ubiegających się o godło Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyła się w dniu 26 października br. w Hotelu Centrum w Sosnowcu. Tego dnia Loża Ekspertów oceniła niemal 140 artykułów z asortymentu ponad 70 producentów z całej Polski, którzy ubiegali się o otrzymanie tego […]

Więcej