Zakłady Mięsne „Łmeat – Łuków” S.A. informują, że dnia 12 kwietnia 2017 roku zakończyło się postępowanie do zapytania ofertowego na opracowanie koncepcji kreatywnej oraz realizacje kampanii informacyjno – promocyjnej dotyczącej wędlin (kiełbasa podwawelska, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha) wytworzonych w Systemie Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP pt.: „Linia produktów z Łukowa – gwarancją jakości QAFP” w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 działania 3 „Systemy jakości produktów rolnych i środków spożywczych” poddziałania 3.2 „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym”.
Oferty złożyły następujące firmy:
Po dokonaniu oceny przez Komisję wybrano ofertę nr 2 konsorcjum firm THINK BIG ANNA KRÓL – SZOSTEK i MEDIA GROUP Sp. z o.o.
W miniony weekend mieliśmy przyjemność być częścią wydarzenia organizowanego przez Muzeum Regionalne w Łukowie w ramach Artystycznej Nocy Muzeów 2025.Zakłady Mięsne Łuków przyczyniły się do organizacji tej wyjątkowej nocy, dzieląc się nie tylko wsparciem, ale i regionalnymi smakami. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym za wspólnie spędzony czas, ciepłe słowa i zainteresowanie. Cieszymy się, że mogliśmy współtworzyć tak […]
Z dumą informujemy, że Prezes Zakładów Mięsnych Łuków – Dariusz Siwek – został uhonorowany prestiżowym tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość. Tytuł został przyznany w ramach ogólnopolskiego plebiscytu Osobowość Roku, którego inicjatorem i organizatorem jest redakcja „Kuriera Lubelskiego”. Wyróżnienie trafia do osób, które w szczególny sposób przyczyniają się do rozwoju lokalnej gospodarki, […]
I. Zamawiający:Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.21-400 Łuków, ul. Przemysłowa 15+48 25 798 24 01www.zmlukow.plKRS 0000052346 II. Przedmiot postępowania kwalifikacyjnego:Przedmiotem postępowania jest świadczenie usług transportu chłodniczego na rzecz Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. w transporcie krajowym, jak i zagranicznym. Usługa powinna obejmować transport mięsa oraz produktów mięsnych w temperaturze kontrolowanej, zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami sanitarnymi. III. Zakres […]