PL EN DE

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, jak i branżowych ekspertów.

W ramach konkursu wyroby oceniały dwie komisje: eksperci rynku spożywczego, przedstawiciele organizacji branżowych i organizatora oraz reprezentanci sieci handlowych w pięciu kategoriach: Żywność wygodna, Bliżej natury, Produkt innowacyjny, Produkty dla dzieci oraz Mój hit.

  

Zobacz również

Zakłady Mięsne Łuków S.A. na Dniach z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach

W miniony weekend mieliśmy przyjemność uczestniczyć w Dniach z Doradztwem Rolniczym, które odbyły się w Siedlcach. Stoisko Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. cieszyło się ogromnym zainteresowaniem, a obecność na tym wydarzeniu pozwoliła nam na bezpośrednie spotkanie z rolnikami, producentami oraz innymi interesariuszami z branży. Nasze stoisko było nie tylko miejscem prezentacji, ale także punktem doradczym. Nasi […]

Więcej

Prezentacja oferty ŁUKÓW w firmie Specjał

W dniu 9 września 2024 r. mieliśmy przyjemność szczegółowo zaprezentować naszą firmę podczas szkolenia zorganizowanego dla kierowników sklepów własnych firmy Specjał. Spotkanie miało na celu poznanie naszej szerokiej gamy produktów oraz umożliwienie ich degustowania. Podczas wydarzenia, nasz zespół przedstawił kompleksową ofertę firmy Łuków obejmującą mięsa świeże, wędliny oraz konserwy. Ważnym punktem prezentacji była degustacja naszych […]

Więcej

Konkurs DO PRACY ROWEREM – rozstrzygnięty!

Rozstrzygnęliśmy konkurs skierowany do pracowników Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A., w ramach którego uczestnicy mieli wykonać pracę plastyczną lub techniczną dowolną techniką z wykorzystaniem materiałów przeznaczonych do recyklingu nawiązującą do profilu działalności Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. Jury w składzie Agata Klamka (Dyrektor Finansowy i Członek Zarządu), Jarosław Malczewski (Zastępca Dyrektora Handlowego i Członek Zarządu) oraz Michał […]

Więcej