PL EN DE

Gulfood 2015

Po raz dwudziesty Dubaj gościł jedną z największych imprez targowych branży spożywczej – Gulfood 2015. Brało w niej udział ponad 4800 wystawców z całego świata, którzy promują oraz sprzedają swoje produkty na szybko rozwijającym się rynku Bliskiego Wschodu.

Targi odwiedziło ponad osiemdziesiąt tysięcy osób. Uczestnicy wydarzenia mieli również okazję śledzić najnowsze tędy sektora spożywczego.

Była to jubileuszowa edycja targów.

Nasze stoisko cieszyło się ogromnym zainteresowaniem. Odwiedzili nas goście zarówno z Europy jak również z Bliskiego Wschodu.

 

Zobacz również

Noc muzeów z łukowskimi smakami

W miniony weekend mieliśmy przyjemność być częścią wydarzenia organizowanego przez Muzeum Regionalne w Łukowie w ramach Artystycznej Nocy Muzeów 2025.Zakłady Mięsne Łuków przyczyniły się do organizacji tej wyjątkowej nocy, dzieląc się nie tylko wsparciem, ale i regionalnymi smakami. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym za wspólnie spędzony czas, ciepłe słowa i zainteresowanie. Cieszymy się, że mogliśmy współtworzyć tak […]

Więcej

Prezes Zakładów Mięsnych Łuków z tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość

Z dumą informujemy, że Prezes Zakładów Mięsnych Łuków – Dariusz Siwek – został uhonorowany prestiżowym tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość. Tytuł został przyznany w ramach ogólnopolskiego plebiscytu Osobowość Roku, którego inicjatorem i organizatorem jest redakcja „Kuriera Lubelskiego”. Wyróżnienie trafia do osób, które w szczególny sposób przyczyniają się do rozwoju lokalnej gospodarki, […]

Więcej

Postępowanie kwalifikacyjne dla dostawców na usługę transportu chłodniczego dla Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A.

I. Zamawiający:Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.21-400 Łuków, ul. Przemysłowa 15+48 25 798 24 01www.zmlukow.plKRS 0000052346 II. Przedmiot postępowania kwalifikacyjnego:Przedmiotem postępowania jest świadczenie usług transportu chłodniczego na rzecz Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. w transporcie krajowym, jak i zagranicznym. Usługa powinna obejmować transport mięsa oraz produktów mięsnych w temperaturze kontrolowanej, zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami sanitarnymi. III. Zakres […]

Więcej