PL EN DE

Grocery & Speciality Food West

Food & Specialty Food West to targi i pokazy dedykowane producentom żywności, które odbędą się w kanadyjskim Vancouver w dniach 1-2 kwietnia 2019 r.

W trakcie wystawy producenci z całego świata nawiązują kontakty z potencjalnymi partnerami biznesowymi. Podczas wydarzenia organizowane są wystawy, szkolenia i kursy z efektywnej sprzedaży, a także odbywają się prezentacje najnowszych trendów i innowacji.




Zobacz również

Noc muzeów z łukowskimi smakami

W miniony weekend mieliśmy przyjemność być częścią wydarzenia organizowanego przez Muzeum Regionalne w Łukowie w ramach Artystycznej Nocy Muzeów 2025.Zakłady Mięsne Łuków przyczyniły się do organizacji tej wyjątkowej nocy, dzieląc się nie tylko wsparciem, ale i regionalnymi smakami. Dziękujemy wszystkim odwiedzającym za wspólnie spędzony czas, ciepłe słowa i zainteresowanie. Cieszymy się, że mogliśmy współtworzyć tak […]

Więcej

Prezes Zakładów Mięsnych Łuków z tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość

Z dumą informujemy, że Prezes Zakładów Mięsnych Łuków – Dariusz Siwek – został uhonorowany prestiżowym tytułem Osobowość Roku 2024 w kategorii Biznes i Przedsiębiorczość. Tytuł został przyznany w ramach ogólnopolskiego plebiscytu Osobowość Roku, którego inicjatorem i organizatorem jest redakcja „Kuriera Lubelskiego”. Wyróżnienie trafia do osób, które w szczególny sposób przyczyniają się do rozwoju lokalnej gospodarki, […]

Więcej

Postępowanie kwalifikacyjne dla dostawców na usługę transportu chłodniczego dla Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A.

I. Zamawiający:Zakłady Mięsne ŁUKÓW S.A.21-400 Łuków, ul. Przemysłowa 15+48 25 798 24 01www.zmlukow.plKRS 0000052346 II. Przedmiot postępowania kwalifikacyjnego:Przedmiotem postępowania jest świadczenie usług transportu chłodniczego na rzecz Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. w transporcie krajowym, jak i zagranicznym. Usługa powinna obejmować transport mięsa oraz produktów mięsnych w temperaturze kontrolowanej, zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami sanitarnymi. III. Zakres […]

Więcej