PL EN DE

Dzień Dziecka dla przedszkolaków w Makoszce

Uśmiech dziecka jest bezcenny. Dlatego też z ogromną przyjemnością włączamy się w przedsięwzięcia, które sprawiają radość maluchom.

1 czerwca dzieci z Publicznego Przedszkola nr 1 „Pod Krasnalem” wybrały się do gospodarstwa agroturystycznego u państwa Tomasza i Katarzyny Romaniuk w Makoszce, gdzie miały okazję obcować z naturą. Po części oficjalnej, którą stanowiły życzenia od Pani Dyrektor oraz odśpiewanie hymnu przedszkolaków rozpoczęły się zabawy i tańce. Maluchy wybrały się również na spacer do pobliskiego lasu. Oczywiście nie obyło się bez wizyty w stajni, gdzie dzieci oglądały konie oraz inne dzikie zwierzęta na terenie gospodarstwa. Zakłady Mięsne Łuków zadbały o to aby głód nie zakłócił zabawy oraz innych atrakcji. Przedszkolaki zajadały się pieczonymi kiełbaskami, które smakują najlepiej na łonie natury.

Zobacz również

I miejsce dla Wieprzowiny bez konserwantów w konkursie TO MI SMAKUJE. EKSPERCI REKOMENDUJĄ

Kolejny produkt z portfolio Łukowa zyskał ważne wyróżnienie – tym razem w konkursie „To mi smakuje! Eksperci rekomendują” zorganizowanym podczas prestiżowego kongresu branży mięsnej MEATing 2023 I miejsce w kategorii BLIŻEJ NATURY zajęła łukowska konserwa – Wieprzowina bez konserwantów 300g. Cieszymy się, że nasza oferta obfitująca w wysokiej jakości produkty zostaje dostrzeżona zarówno przez konsumentów, […]

Więcej

Produkty ŁUKÓW wyróżnione w konkursie Złoty Paragon 2023!

24 maja w Teatrze Kamienica podczas Gali Liderów Rynku FMCG i Handlu rozstrzygnięto 13. edycję konkursu Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich. Z dumą informujemy, że produkty marki ŁUKÓW – Szynka w siatce Łukowskie Smaki oraz Pasztet mazowiecki 460 g zostały wyróżnione w następujących kategoriach: Wędliny Premium oraz Pasztety. Złoty Paragon to jedno z najważniejszych wydarzeń polskiej […]

Więcej

Wędliny z Łukowa wyróżnione tytułem Produkty Najwyższej Jakości w przemyśle mięsnym WIOSNA 2023 r.

18 maja w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego odbyła się kolejna edycja ogólnopolskiego konkursu pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym Wiosna 2023. Ideą, która od lat przyświeca temu konkursowi jest wyłonienie produktów wyróżniających się jakością na rynku wędlin. W tej edycji konkursu tytuł Produkt Najwyższej Jakości zdobyło aż […]

Więcej