PL EN DE

Dzień Dziecka dla przedszkolaków w Makoszce

Uśmiech dziecka jest bezcenny. Dlatego też z ogromną przyjemnością włączamy się w przedsięwzięcia, które sprawiają radość maluchom.

1 czerwca dzieci z Publicznego Przedszkola nr 1 „Pod Krasnalem” wybrały się do gospodarstwa agroturystycznego u państwa Tomasza i Katarzyny Romaniuk w Makoszce, gdzie miały okazję obcować z naturą. Po części oficjalnej, którą stanowiły życzenia od Pani Dyrektor oraz odśpiewanie hymnu przedszkolaków rozpoczęły się zabawy i tańce. Maluchy wybrały się również na spacer do pobliskiego lasu. Oczywiście nie obyło się bez wizyty w stajni, gdzie dzieci oglądały konie oraz inne dzikie zwierzęta na terenie gospodarstwa. Zakłady Mięsne Łuków zadbały o to aby głód nie zakłócił zabawy oraz innych atrakcji. Przedszkolaki zajadały się pieczonymi kiełbaskami, które smakują najlepiej na łonie natury.

Zobacz również

Konkurs z okazji Międzynarodowego Miesiąca Zwierząt!

Październik to czas, w którym szczególnie pamiętamy o naszych czworonożnych przyjaciołach. Z tej okazji Zakłady Mięsne Łuków przygotowały wyjątkowy konkurs dla wszystkich właścicieli pupili. Jak wziąć udział? Czas trwania konkursu: 1–31 października 2025Ogłoszenie wyników: 14 listopada 2025 – na stronie internetowej oraz na naszym profilu Facebook. Nagrody czekają! Ważne informacje Zależy nam na naturalnych, codziennych […]

Więcej

Dożynki

Dożynki Wojewódzkie w Świdniku

Z radością uczestniczyliśmy w tegorocznych Dożynkach Wojewódzkich w Świdniku jako Srebrny Partner wydarzenia – wyjątkowego święta, podczas którego tradycja spotkała się z dobrym smakiem. Na naszym stoisku odwiedzający mogli spróbować aromatycznych kiełbasek i kaszanek z Łukowa 🥩🔥. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasze wyroby cieszyły się tak dużym zainteresowaniem i spotkały się z ciepłym […]

Więcej

Pastrami premium

Nasze Pastrami Premium na I miejscu!

Z radością informujemy, że nasz produkt Pastrami Premium, zdobył 1 miejsce w konkursie „TO MI SMAKUJE! EKSPERCI REKOMENDUJĄ”, zorganizowanym podczas konferencji Meating2025 przez wydawnictwo Rzeźnik Polski. Produkt został wyróżniony w kategorii „Mój Hit”, uzyskując najwyższe noty od Kapituły konkursowej. To dla nas wyjątkowe wyróżnienie oraz potwierdzenie, że wysoka jakość, intensywny smak i staranność w procesie produkcji naszych wyrobów znajdują uznanie […]

Więcej