PL EN DE

Certyfikat Doceń Polskie dla mięs wołowych wolno gotowanych i wędlin wołowych

Wolno gotowane mięsa wołowe – Żeberka, Wołowina do szarpania, Gulasz, Sztuka mięsa oraz Ossobuco w aromatycznym sosie to produkty marki Łuków, które zdobyły najwyższe oceny we wszystkich kategoriach ocenianych przez członków Loży Ekspertów w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Odznaczone już wcześniej tym certyfikatem produkty Rostbef luksusowy oraz Pastrami wołowe zostały ponownie po dwóch latach poddane kontrolnej ocenie, dzięki czemu ponownie doceniono ich jakość i przyznano przedłużenie certyfikatu.

Podczas 49. edycji certyfikacji Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”, członkowie Loży Ekspertów poddali ocenie ponad 130 produktów pochodzących z asortymentu 60 zakładów przetwórczych z całego kraju. Wszystkie zakwalifikowane do atestacji propozycje zostały ocenione pod kątem smaku, wyglądu oraz stosunku jakości do ceny. Zgodnie z regulaminem, godło promocyjne „Doceń polskie” otrzymały jedynie te produkty, które uzyskały wymaganą liczbę punktów. Dodatkowo, produkty z najwyższymi ocenami zostały uhonorowane tytułem TOP PRODUKT, co podkreśla ich wyjątkową jakość i atrakcyjność dla konsumentów.

Zobacz również

Zakłady Mięsne Łuków S.A. na Dniach z Doradztwem Rolniczym w Siedlcach

W miniony weekend mieliśmy przyjemność uczestniczyć w Dniach z Doradztwem Rolniczym, które odbyły się w Siedlcach. Stoisko Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. cieszyło się ogromnym zainteresowaniem, a obecność na tym wydarzeniu pozwoliła nam na bezpośrednie spotkanie z rolnikami, producentami oraz innymi interesariuszami z branży. Nasze stoisko było nie tylko miejscem prezentacji, ale także punktem doradczym. Nasi […]

Więcej

Prezentacja oferty ŁUKÓW w firmie Specjał

W dniu 9 września 2024 r. mieliśmy przyjemność szczegółowo zaprezentować naszą firmę podczas szkolenia zorganizowanego dla kierowników sklepów własnych firmy Specjał. Spotkanie miało na celu poznanie naszej szerokiej gamy produktów oraz umożliwienie ich degustowania. Podczas wydarzenia, nasz zespół przedstawił kompleksową ofertę firmy Łuków obejmującą mięsa świeże, wędliny oraz konserwy. Ważnym punktem prezentacji była degustacja naszych […]

Więcej

Konkurs DO PRACY ROWEREM – rozstrzygnięty!

Rozstrzygnęliśmy konkurs skierowany do pracowników Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A., w ramach którego uczestnicy mieli wykonać pracę plastyczną lub techniczną dowolną techniką z wykorzystaniem materiałów przeznaczonych do recyklingu nawiązującą do profilu działalności Zakładów Mięsnych ŁUKÓW S.A. Jury w składzie Agata Klamka (Dyrektor Finansowy i Członek Zarządu), Jarosław Malczewski (Zastępca Dyrektora Handlowego i Członek Zarządu) oraz Michał […]

Więcej