PL EN DE

„Kulinarne abc” – wołowina bez tajemnic!

Wołowina niejednokrotnie określana jest królową polskich stołów. Uchodzi za jeden z najszlachetniejszych gatunków mięsa. Dobrze przygotowana jest niezykle smaczna i krucha. Zdając sobie sprawę z wyjątkowych właściwości wołowiny rozpoczęliśmy akcję promocyjną, w ramach której do każdego zakupu produktów wołowych dodawana jest książka „Kulinarne ABC”. Dzięki publikacji dowiedzą się Państwo, jak w prosty sposób przygotować soczyste steki, pyszne burgery, tradycyjne pieczenie oraz wiele innych. Akcja trwa do 25 lipca 2015 r.

Kulinarny sukces przygotowania wołowiny w dużym stopniu zależy od poznania kilku trików, które pozwolą na uzyskanie spektakularnego efektu na talerzu. W książce zostały zawarte propozycje potraw i cenne wskazówki eksperta kulinarnego Carlosa Gonzaleza-Tejery dotyczące przygotowania pysznych potraw z wołowiną w roli głównej. Opublikowane tu przepisy mają inspirować i wyzwalać twórczą inwencję u każdego, kto ma apetyt na cudowną wołowinę z Łukowa. Każdy przepis opatrzony jest smakowitym zdjęciem wykonanym przez popularną blogerkę propagujacą zdrowe i pełnowartościowe jedzenie. Polecamy!

Zobacz również

Metka ziołowa i Metka jalapeño – nowe propozycje marki Łuków

W portfolio marki Łuków pojawiły się dwie nowe wyśmienite propozycje kiełbas surowych – Metka ziołowa oraz Metka jalapeño. Nowe produkty stanowią idealną alternatywę dla klasycznych wędlin czy tradycyjnych smarowideł i znakomicie sprawdzą się jako pożywny dodatek na kanapkę.

Więcej

Wyselekcjonowana oferta dla posiadaczy szaf do dojrzewania mięsa

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, a także wyraźnym trendom, jakie kształtują się wokół sezonowanej wołowiny, przygotowaliśmy specjalną ofertę dla użytkowników szaf do dojrzewania mięsa.

Więcej

Kiełbaski na grill KULINARNE PODRÓŻE

Przedstawiamy nową serię produktów na grill KULINARNE PODRÓŻE.

Więcej