Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, a także wyraźnym trendom, jakie kształtują się wokół sezonowanej wołowiny, przygotowaliśmy specjalną ofertę dla użytkowników szaf do dojrzewania mięsa.

W procesie dojrzewania wołowiny ważne jest nie tylko zapewnienie optymalnych warunków, ale także dobrej jakości surowiec. Mięso przeznaczone do sezonowania powinno być odpowiednio wyselekcjonowane i przygotowane tak, by minimalizować straty związane z tzw. obsuszką. Istotną rolę w tym aspekcie odgrywa wysoka marmurkowatość wołowiny.

Dlaczego warto samemu sezonować wołowinę?
Dostępność profesjonalnych szaf do dojrzewania mięsa umożliwia bezproblemowe korzystanie z technologii sezonowania na sucho we własnej restauracji czy delikatesach mięsnych. Szafy marki DRY AGER nie wymagają specjalistycznej wiedzy, by uszlachetnić dojrzewany surowiec do jakości premium. Ich zdecydowanym atutem jest wyśmienity wygląd, który świetnie wpasuje się w każdy design i stanowi wizytówkę dla perfekcyjnych steków. Posiadając szafę, zapewniamy o najwyższej jakości naszego menu oraz realnie zwiększamy ilość sprzedawanych steków.

Higiena i bezpieczeństwo
Szafa DRY AGER zapewnia ochronę zachodzącego procesu na najwyższym poziomie. Co minutę w jej wnętrzu dochodzi do sterylizacji powietrza, a budowa urządzenia sprzyja utrzymaniu czystości. Drugim, równie ważnym warunkiem dla osiągnięcia sukcesu jest wysokiej jakości surowiec, przygotowany i dostarczony w odpowiednich warunkach.

Gwarancja jakości
Nasza oferta powstała w oparciu o doświadczenie marki DRY AGER POLSKA, która dostarcza restauracjom i butikom mięsnym specjalistyczne urządzenia do dojrzewania mięsa. Proponowane elementy to: anatomiczne połączenie rostbefu z/k, antrykotu z/k i polędwicy wołowej, a także rostbef z/k i antrykot z/k.

Więcej informacji odnośnie sezonowania wołowiny oraz urządzeń DRY AGER: http://dry-ager.pl/s/wiedza/

Zobacz także

Pokaż więcej