Pasztet mazowiecki został niedawno powtórnie nagrodzony przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. Pasztet otrzymał od jury maksymalne noty za smak, wygląd i stosunek jakości do ceny, dlatego wyróżniono go certyfikatem jakości i tytułem TOP PRODUKT.

Wyrusz z nami w kulinarną podróż do krainy, gdzie pyszne produkty powstają od serca. Zaczerpnij inspiracji na zdrowe śniadania, pyszne obiady i rodzinne kolacje. Poznaj wysokiej jakości mięsa, smakowite wędliny i konserwy. „Łukowska Spiżarnia” przypomni Ci smak tradycji, a pełnię finezji znajdziesz w „Świecie Szlachetnej Wołowiny” – zapraszają przedstawiciele marki Łuków. Jej nazwę zaczerpnięto od podlaskiej miejscowości, w której od ponad 40 lat powstają produkty tworzone na bazie sprawdzonych receptur. Specjały te są promowanych hasłem „Z natury od serca”.

Jedną z propozycji sygnowanych tym brandem jest Pasztet mazowiecki. Po raz pierwszy pasztet nagrodzono niemal 2 lata temu, w trakcie XVIII atestacji żywności. Ponowne przyznanie laurów programu „Doceń polskie” dowodzi, że jego producent utrzymuje najwyższą jakość bez względu na mijający czas.

Zobacz także

Pokaż więcej