WOŁOWINA TO NASZA SPECJALNOŚĆ
Mając ogromne doświadczenie w produkcji dobrej jakościowo wołowiny chcemy przekonać Polaków do spożywania większych ilości tego mięsa. Wołowina to samo zdrowie!

Niestety przez niesłuszne przekonanie, że wołowina jest mięsem trudnym i czasochłonnym w przygotowaniu, nie dającym pewności osiągnięcia zamierzonego efektu straciła na popularności. Tymczasem, aby móc się cieszyć wyjątkowym smakiem kruchego, a zarazem soczystego mięsa wołowego nie potrzeba wiele – nie trzeba mieć ponadprzeciętnych umiejętności kucharskich ani specjalistycznych sprzętów. Wystarczy przyswoić kilka informacji, poświęcić chwilę na wybór odpowiedniej sztuki mięsa od zaufanego producenta, wybrać odpowiednie dodatki. Ma w tym pomóc niniejsza publikacja, w której zawarte zostały wszystkie niezbędne informacje dowodzące, że wołowina jest mięsem idealnym na co dzień, łatwym w przygotowaniu oraz niezwykle zdrowym i smacznym.

Kliknij w okładkę, pobierz katalog i przekonaj się jak smaczna jest wołowina.
Smacznego!

LUKOW_katalog_SWIAT_SZLACHETNEJ_WOLOWINY_ 18_05_2015.indd

Ekspert kulinarny – CARLOS GONZALEZ-TEJERA

Calors_logo ŚSZW
Smakosz i gawędziarz. Promotor żywności wysokiej jakości, tradycji kulinarnych poszczególnych krajów i regionów. Najchętniej prowadzi rozmowy przy jedzeniu i o jedzeniu.

Dziennikarz wiele lat współpracujący ze światowymi agencjami prasowymi, mediami z Hiszpanii, Polski i wielu innych europejskich krajów. Autor felietonów do magazynów „Kurier Polski”, „Voyage”, „Kuchnia”, „Hunter”, „Moje gotowanie”. Twórca jednego z pierwszych w kraju telewizyjnych programów kulinarnych – „Między nami smakoszami”, autor programu „Warszawa od kuchni”. Ekspert kulinarny. Organizator i szef konkursów„Złota Chochla” i „Srebrna Patelnia”. Założyciel Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Polskiej Akademii Gastronomicznej.

Zdobywca nagrody imienia Stanisława Wokulskiego przyznanej przez Warszawską Radę Gospodarczą za wybitny wkład w rozwój gastronomii warszawskiej oraz popularyzację sztuki kulinarnej.

Zobacz także

Pokaż więcej