PL EN DE

Katalog Kulinarne abc – pobierz już teraz!

WOŁOWINA TO NASZA SPECJALNOŚĆ
Mając ogromne doświadczenie w produkcji dobrej jakościowo wołowiny chcemy przekonać Polaków do spożywania większych ilości tego mięsa. Wołowina to samo zdrowie!

Niestety przez niesłuszne przekonanie, że wołowina jest mięsem trudnym i czasochłonnym w przygotowaniu, nie dającym pewności osiągnięcia zamierzonego efektu straciła na popularności. Tymczasem, aby móc się cieszyć wyjątkowym smakiem kruchego, a zarazem soczystego mięsa wołowego nie potrzeba wiele – nie trzeba mieć ponadprzeciętnych umiejętności kucharskich ani specjalistycznych sprzętów. Wystarczy przyswoić kilka informacji, poświęcić chwilę na wybór odpowiedniej sztuki mięsa od zaufanego producenta, wybrać odpowiednie dodatki. Ma w tym pomóc niniejsza publikacja, w której zawarte zostały wszystkie niezbędne informacje dowodzące, że wołowina jest mięsem idealnym na co dzień, łatwym w przygotowaniu oraz niezwykle zdrowym i smacznym.

Kliknij w okładkę, pobierz katalog i przekonaj się jak smaczna jest wołowina.
Smacznego!

LUKOW_katalog_SWIAT_SZLACHETNEJ_WOLOWINY_ 18_05_2015.indd

Ekspert kulinarny – CARLOS GONZALEZ-TEJERA

Calors_logo ŚSZW
Smakosz i gawędziarz. Promotor żywności wysokiej jakości, tradycji kulinarnych poszczególnych krajów i regionów. Najchętniej prowadzi rozmowy przy jedzeniu i o jedzeniu.

Dziennikarz wiele lat współpracujący ze światowymi agencjami prasowymi, mediami z Hiszpanii, Polski i wielu innych europejskich krajów. Autor felietonów do magazynów „Kurier Polski”, „Voyage”, „Kuchnia”, „Hunter”, „Moje gotowanie”. Twórca jednego z pierwszych w kraju telewizyjnych programów kulinarnych – „Między nami smakoszami”, autor programu „Warszawa od kuchni”. Ekspert kulinarny. Organizator i szef konkursów„Złota Chochla” i „Srebrna Patelnia”. Założyciel Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni, Polskiej Akademii Gastronomicznej.

Zdobywca nagrody imienia Stanisława Wokulskiego przyznanej przez Warszawską Radę Gospodarczą za wybitny wkład w rozwój gastronomii warszawskiej oraz popularyzację sztuki kulinarnej.

Zobacz również

Metka ziołowa i Metka jalapeño – nowe propozycje marki Łuków

W portfolio marki Łuków pojawiły się dwie nowe wyśmienite propozycje kiełbas surowych – Metka ziołowa oraz Metka jalapeño. Nowe produkty stanowią idealną alternatywę dla klasycznych wędlin czy tradycyjnych smarowideł i znakomicie sprawdzą się jako pożywny dodatek na kanapkę.

Więcej

Wyselekcjonowana oferta dla posiadaczy szaf do dojrzewania mięsa

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Klientów, a także wyraźnym trendom, jakie kształtują się wokół sezonowanej wołowiny, przygotowaliśmy specjalną ofertę dla użytkowników szaf do dojrzewania mięsa.

Więcej

Kiełbaski na grill KULINARNE PODRÓŻE

Przedstawiamy nową serię produktów na grill KULINARNE PODRÓŻE.

Więcej