Zakłady Mięsne „Łmeat-Łuków” S.A. znalazły się wśród 310 wystawców biorących udział w kolejnej edycji targów hotelarsko-gastronomicznych, na które składają się trzy imprezy: 21. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA®, 12. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii GASTROFOOD® oraz 11. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie ENOEXPO®. Impreza odbyła się w dniach 13-15 listopada w hali przy ul. Centralnej 41A w Krakowie.

Wachlarz usług i asortymentów prezentowany na targach był bardzo szeroki. Zaprezentowano pełną ofertę dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, stołówek, pizzerii oraz hoteli i innych obiektów noclegowych. Dzięki różnorodnej grupie wystawców nasze rozmowy dotyczyły całej gamy naszej oferty. Były to m.in. szkoły prowadzące warsztaty dla kucharzy; firmy zajmujące się produkcją wyrobów gotowych mrożonych typu pizza oraz czasopisma branżowe. Na targach byliśmy jedyną firma prezentującą mięso i robiącą pokaz kulinarny, który był niemałą atrakcją.

Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA w Krakowie to największe jesienne Targi branży HoReCa w Polsce: co roku na powierzchni ponad 7 tys. m2 spotyka się w Krakowie blisko 300 wystawców z kraju i zagranicy. Na targach prezentowana jest pełna oferta wyposażenia dla restauracji, barów, kawiarni, cukierni, stołówek, pizzerii oraz hoteli i innych obiektów noclegowych, a także artykuły spożywcze i napoje dla gastronomii oraz wina z całego świata.

Zobacz także

Pokaż więcej